Can't login. "invalid username/password"

All Sagramore support & bugs related questions go here.

Can't login. "invalid username/password"

Postby chilincheese » Wed Feb 29, 2012 7:13 pm

Hey, I've been looking forward to trying this game as I'm a huge fan of oldschool style games, but whenever I try to login I always get "invalid username/password".

I've disable any firewalls/antivirus programs. I'm assuming I don't have to do port forwarding for my router firewall?

I've created 2 separate accounts, both of which will not work with my original password or the new password after I attempt a reset. I've also looked through the support forum beforehand, and I'm still at a loss.

Any ideas?
chilincheese
 
Posts: 6
Joined: Wed Feb 29, 2012 7:09 pm

Re: Can't login. "invalid username/password"

Postby maever » Wed Feb 29, 2012 11:32 pm

Strange issue, it does sound like a bug on our side, mind sharing your username and password (send me a private message)
With the sky as our limit we don't stay inside.
Image
http://www.mmorpg-browser.com http://www.web-mmo.com
User avatar
maever
Project Admin
Project Admin
 
Posts: 192
Joined: Fri Jul 01, 2011 7:42 pm
Location: The Netherlands

Re: Can't login. "invalid username/password"

Postby chilincheese » Wed Feb 29, 2012 11:44 pm

It says I can't compose a message because I'm a new user...
chilincheese
 
Posts: 6
Joined: Wed Feb 29, 2012 7:09 pm

Re: Can't login. "invalid username/password"

Postby Zestein » Thu Mar 01, 2012 4:37 am

Only when i use chrome does it prevent me from logging in and I'm not sure why. this only started after the update so I'm not sure what went worng
Zestein
 
Posts: 5
Joined: Fri Feb 24, 2012 5:40 am

Re: Can't login. "invalid username/password"

Postby Zestein » Thu Mar 01, 2012 4:43 am

with chrome i basically recieve a messagebox stating the following "you have been disconnected, please click the screen to return to the login page" when i check the log i actually log in but right when i do i get disconected.
here is the log
"Trying to connect with websocket
WS: |ws://game2.sagramore.com:80/sagramore|
Connected!
Disconnected!"
Zestein
 
Posts: 5
Joined: Fri Feb 24, 2012 5:40 am

Re: Can't login. "invalid username/password"

Postby chilincheese » Thu Mar 01, 2012 4:59 pm

Hello...? bump.
chilincheese
 
Posts: 6
Joined: Wed Feb 29, 2012 7:09 pm

Re: Can't login. "invalid username/password"

Postby maever » Fri Mar 02, 2012 12:14 pm

Try PMing me again, it should work now.
With the sky as our limit we don't stay inside.
Image
http://www.mmorpg-browser.com http://www.web-mmo.com
User avatar
maever
Project Admin
Project Admin
 
Posts: 192
Joined: Fri Jul 01, 2011 7:42 pm
Location: The Netherlands

Re: Can't login. "invalid username/password"

Postby chilincheese » Sat Mar 03, 2012 5:50 pm

done
chilincheese
 
Posts: 6
Joined: Wed Feb 29, 2012 7:09 pm

Re: Can't login. "invalid username/password"

Postby chilincheese » Sun Mar 04, 2012 8:53 pm

edit.
Last edited by chilincheese on Tue Mar 06, 2012 11:56 pm, edited 1 time in total.
chilincheese
 
Posts: 6
Joined: Wed Feb 29, 2012 7:09 pm

Re: Can't login. "invalid username/password"

Postby chilincheese » Sun Mar 04, 2012 9:00 pm

.
Last edited by chilincheese on Tue Mar 06, 2012 11:56 pm, edited 1 time in total.
chilincheese
 
Posts: 6
Joined: Wed Feb 29, 2012 7:09 pm

Next

Return to Support / Bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron